Mer fornøyde tv- og bredbåndskunder under pandemien

12 år på rad med Norges mest fornøyde Tv- og bredbåndskunder


Mer fornøyde tv- og bredbåndskunder under pandemien


Vesterålskraft Bredbånd AS har som stolt Altiboxpartner Norges mest fornøyde bredbåndskunder for tolvte året på rad!

Det uavhengige analysebyrået EPSI Rating Norge har nok en gang undersøkt kundetilfredsheten i den norske bredbånds- og tv-bransjen. Altibox, som leveres av Vesterålskraft Bredbånd AS i Bø, Øksnes og Sortland går igjen seirende ut av samtlige kategorier: Bredbånd privat, bredbånd bedrift og tv privat. Dette er et resultat av en solid innsats gjennom hele partnerskapet og gode tjenester fra det som viser seg å være den beste tjenesteleverandøren år etter år! Det har aldri vært noen tvil om at da vi i 2004 startet opp samarbeidet med det som kom til å bli Altibox så valgte vi rett partner!


- Koronaviruspandemien førte til mye større bruk av bredbåndet på grunn av hjemmekontor, hjemmeskole, gaming og økt konsum av underholdning. Når kundene stiller høyere krav til tv og internett, er det veldig kjekt at vi igjen ender opp med de mest fornøyde kundene, sier markedsansvarlig Ivan Josefsen.

Altibox får en kundetilfredshet på 70,6 i kategorien bredbånd for privatmarkedet, et hestehode foran bransjegjennomsnittet på 62,5. Scoren er en markant økning på nesten to prosentpoeng for Altibox, mens den generelle bransjescoren har gått litt ned.


- Vi har arbeidet langsiktig med å bygge ut solid fibernett med høy kapasitet og tror at dette er en del av forklaringen på resultatet. Nettet vårt tålte pandemien godt, og det tror vi kundene satte pris på, sier daglig leder Ronny Amundsen.

I kategorien bredbånd bedrift får Altibox en score på 72,2. Her er bransjescoren 67,2. I TV-kategorien oppnår Altibox en score på 70,1, langt foran bransjesnittet på 61,3.


Vesterålskraft Bredbånd AS leverer bredbånd og underholdningstjenester fra Altibox til over 5000 kunder.

12 år på rad med Norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder
Følg oss på: Vesterålskraft Bredbånd AS Postboks 103, 8401 Sortland Tlf: 76 11 25 00 Personvern og cookies