Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Raskt internett og nettsikkerhet er den nye hverdagen

Store filer sendes daglig over internett

Hverdagen til et av Nord-Norges største kreative kommunikasjonsbyråer, Deadline, består av kommunikasjon på tvers av ulike lokasjoner, samt deling av store filer både internt og eksternt.
Sikkerhet og lynrask internett og Wifi var en av grunnene til at Vesterålskraft Bredbånd ble valgt som vår leverandør på Sortland.

Martin er svært fornøyd med å ha fått lynraskt internett

«Vi som produserer såpass mye film, er også ekstra avhengige av at internettet er raskt og stabilt. «Det er mange terabyte som går mellom kontorene hver dag.»

Martin Trovaag – Daglig leder i Deadline

Internett og sikkerhet er det vi kan best

Vi gjør det vi kan best, slik at bedrifter som for eksempel Deadline kan drive med det de kan aller best. Uansett omfang og størrelsen på bedrifter er det viktig å finne behovet og tilby de beste løsningene og produktene for hver bedrift, sier Ivan, markedsansvarlig i Vesterålskraft Bredbånd

 

Ønsker du tilbud på Altibox bedrift? Sjekk pris og få tilbud her:

En risiko vi ikke vil ta

– Vi er oppbevaringspliktige overfor flere av våre rammekunder – det er store summer og verdier som går tapt hvis vi skulle være så uheldig å bli hacket eller angrepet av annen digital svindel, forteller Martin Trovaag, daglig leder i Deadline.   

Rask Wifi og sikkerhet er absolutt det viktigste for oss å levere til våre kunder.

Deadline er en heldigital bedrift som hver dag deler og tar vare på store mengder råstoff for kunder. På lik linje med de fleste bedrifter er også de opptatt av effektivitet, noe et lynraskt internett bidrar til, men kanskje viktigere enn stabilt nett er sikkerhetsaspektet og tilgangen på god kundeservice.

Et av produktene som Vesterålskraft Bredbånd leverer er Altibox Premium.
Dette er en løsning de anbefaler alle bedriftskunder. Her kan man selv “styre” internett-tilgang og hvor streng sikkerhet man ønsker. I tillegg følger det også med brannmur inkludert i løsningen, Cisco Meraki.

– Velger din bedrift Altibox Premium får du en av markedets beste løsninger som kontinuerlig overvåker sikkerhetstrusler fra hele verden, forteller Ivan.

 Da kan vår tjeneste sikre deg slik at du og din bedrift kan fokusere på det som er viktigst for dere. Med Altibox Premium får du som bedrift også rask hjelp hvis det skulle oppstå noe, enten det er nedetid eller spørsmål rundt produktet eller andre tjenester, fortsetter Ivan.  

– Vi kunne ikke jobbet med det vi gjør, eller levert i den skalaen vi gjør, om vi ikke hadde et stabilt internett. Alt vi gjør er digitalt, og det på tvers av lokasjoner i hele Nord-Norge, sier Trovaag.

Videre forteller han …

– Det er langt færre sysselsatt i en kreativ bransje i Nord-Norge enn i resten av landet. Det er ikke bare dumt for bransjen selv, men også for bedriftene og organisasjonene i Nord-Norge som har et økt informasjonsbehov. Sånn sett er kreative arbeidsplasser en stor mulighet. Ikke har det spesielt stort klimaavtrykk heller, alt vi trenger for å skape et sterkt kreativt nordnorsk miljø er strengt tatt kontorplasser og stabilt internett, avslutter han.