Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Fæsterålen 2023

Vi sponser maten til de frivillige

Det er ingen som skal gå sultne!
Tradisjon tro fortsetter vi vårtsamarbeid som en viktig støttespiller for Fæsterålen.
I år har vi valgt å øremerke vårt bidrag til frivilligheten rundt Fæsterålen.
Det koster å mette 250 frivillige, men uten dem hadde ikke Fæsterålen vært det den er i dag. 

Hvert år er det mange frivillige som legger ned en formidabel innsats for Fæsterålen. Uten mat og drikke, duger helten(e) ikke. Derfor er vi utrolig takknemlige for at Vesterålskraft trår til og sponser mat til de rundt 250 frivillige i år, sier frivilligsjef Trine Lysholm Hagan. Fra ferskvaredisk til festivalkokk I år blir det noe ekstra godt på menyen for de frivillige. Fæsterålen har nemlig engasjert en egen kokk, Emil-Andre Johnsen, for å tilberede måltidene. Til daglig jobber Emil-Andre i ferskvaredisken på Bunnpris, men har også lang erfaring som frivillig under festivalen. – Det er første gang jeg har en så sentral rolle. Men med så fantastiske kollegaer rundt meg er jeg sikker på at dette blir en suksess, sier festivalkokken. 

Sponsor klar for 2024
Vesterålskraft Bredbånd leverer også internett på festivalområdet. Det er mye teknisk utstyr som må være koblet på nett for at Fæsterålen skal bli så storslagent som det er – lyd, bilde, lys og betalingsløsninger. Alt må gå smooth for at maskineriet skal fungere.

 – Vi vet at det koster å skape aktiviteter, både i kroner og ører, men også i antall timer som legges ned blant de frivillige! Vi ønsker å bidra til at Fæsterålen blir så bra som overhodet mulig, og uten frivillige er jeg ikke sikker på om det hadde blitt festival. Fæsterålen er tross alt årets største happening i Vesterålen, og tradisjon tro stiller vi selvsagt med stand på festivalområdet så det er bare å komme innom sier markedsansvarlig, Ivan Josefsen. 
Josefsen understreker at de synes det er gøy å bidra til lokale arrangementer, og kan allerede si at vi er med i årene fremover. 

– Vi ønsker selvsagt å videreføre sponsoratet med Fæsterålen. Dette er fordi vi synes det er veldig gøy å være med å bidra, men også fra et bærekraftig perspektiv! På denne måten kan både klær og annet materiell gjenbrukes over flere år, sier Josefsen. 

Gratis helge- og dagspass til frivillige 

Frivilligsjefen Hagan kommer også med en oppfordring til deg som ikke har vært med på Fæsterålen-eventyret tidligere. Og som har lyst til å oppleve hvordan en festival blir til, og hva som skjer i kulissene. 
– Meld deg på! Bli med og bli en del av festivalfamilien! Fæsterålen er en samlende arena der du vil oppleve vennskap på tvers av alder, erfaringsnivå og miljø. Vi kan garantere for god stemning og mange nye bekjentskaper, avslutter Trine og kan lokke med både helgepass, dagspass og diverse stæsj i godtgjørelse til de som melder seg som frivillig.

 

Sjekk bildene fra årets Fæsterålen

Vinn helgepass!