Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Infrastruktur, fornøyde kunder og en råtøff film

Er du interessert i stabilt internett tilpasset nordnorske forhold?
Og som har høy hastighet?Ja, da er du på riktig sted. Som din lokale Altibox-leverandør leverer vi nettopp dette. Og det var kanskje også derfor vi fikk i oppgave å tilrettelegge for internett ut til Litløy fyr.

Du har sikkert hørt om oss, Vesterålskraft Bredbånd. Eller sier du fortsatt Kraftlaget? Eller du vet hva Altibox er? Uansett, vi i Vesterålskraft Bredbånd bygger ut både høyt og lavt for at du skal kunne få internett der du er.

Internett der folk er

Å bygge ut i Vesterålen krever sin kompetanse, fordi det er mange områder som er svært værutsatte. Da må fiberkabelen ikke bare tåle kulde, men også sterke høst- og vinterstormer.

– Vi i Vesterålskraft Bredbånd har bygget ut på de utroligste steder. Det må til for at folk skal kunne få muligheten til å få internett der de bor.

– Derfor er veldig gøy å kunne legge til rette for at også Litløy fyr, som ligger langt uti havgapet skal få internett, sier Ronny Amundsen, daglig leder i Vesterålskraft Bredbånd.

Videre forteller han:

– Vi er stolte av våre ansatte som sitter på mye kunnskap og erfaring. Kompetansen i bedriften er helt avgjørende for at vi skal kunne tilby kundene våre internett som er etter dagens standard. – Raskt og stabilt, uavhengig av værsituasjon.

Altibox har vunnet pris for å ha “Norges mest fornøyde Tv- og internettkunder”. 12 år på rad!* – Som leverandør av Altibox er jobben vi utfører hver dag et viktig bidrag til denne utmerkelsen. Det er noe vi tar til oss, sier en fornøyd daglig leder.

Et levende Vesterålen

Som leverandør av bredbånd er det lett å glemme at ikke alle forstår hvordan internett fungerer. Det viktigste for kundene er at det virker som det skal. For å bygge et levende Vesterålen trengs det god infrastruktur. Dette er noe vi i Vesterålskraft Bredbånd kontinuerlig jobber med.

I følge Epsi Rating Norges årlige kundetilfredshetsanalyse. Les mer om Epsi her Åpnes i ny fane.