Vesterålskraft bredbånd logo hvit
Hotell Regine

Hotell Regine

Hotell Regine er et intimt lite hotell med 18 rom, spisesal og kafé, 2 konferanse-/møterom og koselig lounge. Her blir du møtt med varme smil, landlig gjestfrihet og hyggelig atmosfære. Med sitt eget særpreg og inspirasjon fra Regine Normann vil hotellet være et godt utgangspunkt for å lage ditt eget eventyr i vakre Vesterålen.

Naturskjønne Bø i Vesterålen ligger i et av verdens mest attraktive turistområder og trekker til seg besøkende fra hele verden. Her ligger nyoppussede Hotell Regine, med fantastisk utsikt, lyse rom med behagelige senger – og et topp moderne nettverk for gjester. Enten de jobber, deler dokumenter og deltar i online videomøter, eller de deler sine naturopplevelser med store bildefiler, så tilbyr Hotell Regine et lynraskt, stabilt og sikkert nett.

– Vi kom inn og terminerte alt, så hotellet kunne klikke seg på løsningen og være raskt oppe og kjøre. Leveringsprosessen med fiberbredbånd gikk veldig bra, sier Altibox-selger Ingolf Gundersen i Vesterålskraft Bredbånd.

Tilpasset løsningen til hotellets behov

Hotellsjef Jenny Fagereng
Hotellsjef Jenny Fagereng har topp dekning på alle rom med Altibox Bedrift Premium. Foto: Deadline Media

Hotell Regine er et intimt lite hotell med 18 rom, spisesal og kafé, 2 konferanserom og en koselig lounge. Hotellets stil er å møte gjestene med varme smil, landlig gjestfrihet og en hyggelig atmosfære i Vesterålen.

– For et hotell er det ekstra viktig at gjestene kan stole på at det er god dekning, høy hastighet og ikke minst et stabilt nett helt frem til både pc, mobil eller nettbrett. I tillegg er det også flott at det er en lokal leverandør som Vesterålskraft Bredbånd som lever tjeneste våre! Da føler vi oss trygge på at både vi og kundene våre blir ivaretatt, sier hotelldirektør Jenny Fagereng.

Med fiber fra Vesterålskraft Bredbånd direkte inn i veggen og wifi-løsningen Altibox Premium går den digitale hverdagen til både ansatte og gjester på skinner.

Les mer om Altibox Bedrift Premium Åpnes i ny fane

I hver etasje og hver fløy er det montert opp wifi-punkter som sørger for at gjestene til enhver tid har god trådløs dekning og kan jobbe fritt og uforstyrret.

Wifi-boks som hindrer dataangrep

Ruter festet på vegg
Altibox Premium-pakken inneholder Cisco Meraki trådløst nett med innebygget sikkerhet på høyt nivå. (Foto: Deadline Media)

De siste årene har antall dataangrep i Norge økt kraftig. Det å ta vare på sensitive data og kundeinformasjon blir vanskeligere og vanskeligere-

– Ved å velge Vesterålskraft Bredbånd og Altibox Premium Bedrift har Jenny og Hotell Regine fått en av markedets beste sikkerhetspakke skreddersydd til sin bedrift, sier markedsansvarlig i Vesterålskraft Bredbånd Ivan Josefsen.

Altibox Bedrift Premium som pakkeløsning

Altibox Bedrift Premium er en pakkeløsning som består av rask, stabilt internett, trådløs dekning med Meraki-utstyr og en utvidet sikkerhetspakke – alt du trenger for et velfungerende og trygt nettverk på jobben.

Les mer om Altibox Bedrift Premium Åpnes i ny fane

Kontakt Altibox der du er Åpnes i ny fane

Flere bilder

Ipad som viser nettside
Spiseområde til Hotell Regine
Rom med sofa, seng og tv
Person som holder en mobil
Blomsteroppsats på bord