Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Møt Kathrine

Navn: Kathrine Müller
Alder: 46
Bosted: Sortland
Begynte i Vesterålskraft Bredbånd: November 2019

Hvorfor begynte du å arbeide i Vesterålskraft Bredbånd?
Jeg har alltid sett på Vesterålskraft Bredbånd som et trygt, spennende og fremoverlent selskap, så da de utlyste stilling som kundebehandler var jeg ikke usein om å hive meg rundt og søke.

Jeg var så heldig å slippe gjennom nåløyet, og har ikke angret en eneste dag på at jeg skiftet beite! Bredbåndsbransjen var ukjent for meg, min bakgrunn er som frisør og senere grafiker innen reklame og profilering, så jeg lærer noe nytt hver dag.

Hva er kommentaren du oftest får når du sier at du jobber i Vesterålskraft Bredbånd?
-Kainn æ få belliar’ injternett hos dæ? eller -Ååå korr speinnanes, ka gjør du dææær?

Vesterålskraft Bredbånd ble startet i 2004, kan du si noe om utviklingen siden da?
Nå er jo jeg relativt ny i bedriften og bransjen (de fleste jobber her på huset veldig lenge), men du kan jo tenke deg…de første internettlinjene som ble levert var 1 MB…og nå er normalen 500 – 1000 MB, så utviklinga har jo vært enorm!

Den gangen var det ikke kapasitet eller behov for mer, men i dag har mange av oss mer eller mindre smarte hjem, med WiFi på både støvsuger, komfyr og vaskemaskin, og et utall av enheter de strømmer eller gamer på. Det sier seg selv at det er blitt nødvendig med litt fart på nettet for at det ikke skal «lægge»…

Kan du si noen om samfunnsoppdraget?
Vi lever for å levere stabil tilgang på internett- og TV-tjenester til våre kunder, og samtidig sørge for å bygge ut videre for framtidas behov. ALLE trenger og bruker nett, bevisst eller ubevisst!

 

Hva gjør det interessant å jobbe i Vesterålskraft Bredbånd?
Det som gjør det så interessant å jobbe i Vesterålskraft er at vi stadig blir møtt med nye oppgaver som gjør at vi utvikler oss og får mer kompetanse, og dermed tar mer ansvar. Samtidig kan jeg ikke unnlate å fremheve det fantastiske arbeidsmiljøet og samholdet vi har. Det at vi har gode betingelser og at arbeidsplassen er stabil er også en diiiger fordel!

Vesterålskraft Bredbånd har nå 6000 kunder i Bø, Sortland og Øksnes. Hva tenker du om det?
Jeg tenker at vi har nett til flere! Velkommen som bredbåndskunde hos oss!

Hva bruker du internett til?
Jeg bruker nettet til ALT mulig, fra husvask og baking, til underholdning og avslapping!  

Partnerskapet med Altibox, betyr løpende produktutvikling for å utvide og forbedre opplevelsene for kundene. Hva er din favoritt Altibox-tjeneste/funksjon?
Altså, det sier jo seg selv, med Altibox har du alt i boks… Stabiliteten er kanskje det viktigste, og at du kan få samla nett, TV og strømmetjenester i ett – det er veldig kjekt!

Les mer om Altibox sitt underholdningsunivers her:

Hva er det morsomste med å jobbe i Vesterålskraft Bredbånd?
Ingen dag er lik, og det at vi alle har god humor og godt humør gjør at latteren stadig runger i gangene her. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag!

Hva liker du å gjøre i Vesterålen når du ikke er på jobb
Det blir en del fjellturer. Vi bor jo i hikers paradise, og Telltur er en stor hit her! På vinterstid er det stort sett stien opp til byfjellet Steiroheia (Kvila) som benyttes. Det er mange her som går dit nesten daglig, så i vintersesongen er det jo nesten autostrada (veldig fin og hardtrakket sti) oppover fjellsida. På sommeren prøver vi å gå litt forskjellige fjellturer, her er jo så mange flotte utsikter å se! Ellers så har vi ei koselig hytte som vi prøver å bruke så mye som mulig.

Ditt favorittsted i Vesterålen – og hvorfor?
Om jeg må velge bare ett sted…så må det bli hytta, der varer dagen – og sola – lenger enn hjemme, og vi har utsikt utover Eidsfjord og mot vakre Bø!

Din favorittmat fra Vesterålen?
Er det lov å si sushi? Mammas fiskekaker, og fisk generelt.

Hva er det beste med Vesterålen?
Det beste med Vesterålen er at vi har ALT her, bortsett fra tog, og buss for tog. Vi er omgitt av vakker natur med fjell og hav, nordlys på vinteren og midnattsol på sommeren. Vi har faktisk ganske kort vei til det meste av tjenester og aktiviteter, vi tenker bare ikke over hvor heldig vi er som bor her i Vesterålen.

Sjekk ut Kathrines favoritter