Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Øksil – Volleyball skaper samhold og fellesskap

Fellesskap, aktivitet og et godt oppvekstmiljø

Øksil fellesskap

Øksil står for et trygt og inkluderende miljø, som skaper fellesskap, tilhørighet og tilknytning til plassen, sier Hanne Steen, som har vært trener siden 1989

Fellesskap

Vesterålskraft Bredbånd har hovedsamarbeidsavtale med Øksil fordi vi vil bidra til å styrke det positive arbeidet som frivilligheten gjør rundt idrett og kultur i Øksnes kommune.

–Volleyball skaper samhold og felleskap. Vesterålskraft Bredbånd er stolt sponsor av Øksil. Vi ønsker å gi tilbake til lokalsamfunnet og bidra til aktivitet og et godt oppvekstmiljø, sier Ivan Andre Josefsen, markedsansvarlig i Vesterålskraft Bredbånd.

Øksil har 280 medlemmer. Breddedelen utgjør 250 aktive. Øksil spiller eliteserie for damer og herrer.

Sportslig leder, Hanne Steen mener Øksil har stor betydning for lokalsamfunnet.
–Vi er en stor påvirker av ungdomsmiljøet. Vi står for opplevelser som binder sammen et godt ungdomsmiljø. Det er mange ungdommer som er med i idrettslaget, som lærer seg å jobbe på lag, ta vare på kroppen sin, og å være med i et felleskap.

Bolyst

Gjennom volleyball vil Øksil gjøre en positiv forskjell i Øksnes.

– Øksil står for et trygt og inkluderende miljø, som skaper fellesskap, tilhørighet og tilknytning til plassen, sier Hanne Steen, som har vært trener siden 1989.

Hun tror Øksil og volleyball betyr mye for bolyst og tilflytting.

–Vi ser at flere flytter hjem. De har selv hatt en fin oppvekst her, og ønsker nå at sine barn skal oppleve det samme, på den måten betyr volleyballen mye på en liten plass.

Hanne Steen – sportslig leder Øksil

–Vi er en stor påvirker av ungdomsmiljøet. Vi står for opplevelser som binder sammen et godt ungdomsmiljø. Det er mange ungdommer som er med i idrettslaget, som lærer seg å jobbe på lag, ta vare på kroppen sin, og å være med i et felleskap.

Alle kan være med

Hanne Steen begynte selv å spille volleyball i Øksil da hun var 12 år, nå er hun 59. To av hennes egne døtre har flyttet hjem og spiller på elitelaget.

–Å dra på reiser, spille turneringer, er dyrt. Det er ikke alle som har like god råd, så der kommer sponsorstøtten godt med. Vi får til at alle, barn og unge, kan bidra fordi vi har sponsorer som bidrar på den økonomiske siden.

Norges raskeste nett

– Vesterålskraft Bredbånd sin sponsing skal bidra til å styrke det positive samarbeidet rundt idrett og bidra til å tilrettelegge for videre utviklingen av Øksil og deres satsning på volleyball, forteller Ivan Andre Josefsen

Gjennom partnerskapet med Altibox tilbyr Vesterålskraft Bredbånd både private og bedrifter Norges raskeste bredbånd og en komplett TV-, strømme- og app-løsning.

–Vårt samfunnsoppdrag er å sikre god infrastruktur som gjør hele Vesterålen til et godt sted å bo og å drive næring, sier Ronny Amundsen, daglig leder i Vesterålskraft Bredbånd, og legger til:

–Idrett og kultur bygger gode lokalsamfunn. Vi ønsker gjennom vårt hovedsponsorat å styrke Øksil, slik at de kan fortsette å være en samlet, solid breddeklubb som skaper godt oppvekstmiljø i kommunen.

Øksil trener og spiller i den kommunale idrettshallen, og har nettopp bygget en ny sandvolleyballbane.

Inkludering

Hanne begynte selv å spille volleyball i Øksil da hun var 12 år. 

Bolyst

Øksil står for et trygt og inkluderende miljø, som skaper tilhørighet og tilknytning til plassen

Frivillige

I Øksil er all aktivitet tuftet på frivillighet.

Vesterålskraft Bredbånd – en positiv samarbeidspartner

I Øksil er all aktivitet tuftet på frivillighet. Sponsorstøtten erstatter mange dugnadstimer.
– Det letter arbeidet for oss som har leder- og treneransvar, slik at vi slipper å bekymre oss.

Våre inntekter kommer fra dugnader og mye lotteri, og vi  er heldig som har flere stødige sponsorer som støtter oss år etter år, sier Steen, og legger til:

– Vesterålskraft Bredbånd har vært en veldig positiv samarbeidspartner og sponsor i flere år. Det betyr mye. Å vite at noen bidrar over tid, det gir oss stabilitet i økonomien, som igjen bidrar til et godt miljø for barn og ungdom.