Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Sortland IL

Sammen skaper vi aktivitet og et godt oppvekstmiljø

Vi ønsker å være en hovedklubbb, et flaggskip i Vesterålen, både med bredde og topp. Derfor er vi avhengig av sponsorstøtte for å lykkes, sier Marius Johansen, daglig leder i Sortland IL.

– For mange er fotball samhold og felleskap. Vi i Vesterålskraft Bredbånd er derfor stolt sponsor av Sortland IL. Vi ønsker å gi tilbake til lokalsamfunnet og bidra til å skape aktivitet, mangfold, et trygt og godt oppvekstmiljø, sier Ivan Andre Josefsen, markedsansvarlig i Vesterålskraft Bredbånd.

Sortland IL har 570 medlemmer og organiserer fotball for barn, ungdom og voksne.

Gjennom fotballen vil Sortland IL gjøre en positiv forskjell. Marius Johansen utdyper:
– Sortland IL skal styrke fellesskap og forhindre utenforskap. Et trygt og inkluderende fellesskap skaper tilhørighet og tilknytning til klubben. Gjennom våre fotballaktiviteter skaper vi i stor aktivitet i nærmiljøet og viser at vi er en viktig samfunnsaktør i Vesterålen og spesielt i byen. Sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi målrettet med langsiktige prosjekter som skaper fellesskap og hindrer utenforskap.

Klubben har aktiviteter for barn og ungdom, senioravdeling på dame- og herresiden, gå-fotball for 60pluss og gatelag, primært for de som sliter med rus.