Vesterålskraft bredbånd logo hvit

Stian ble Vesterålskraft bredbånds kunde nr 6000!

Foto: Hege Abrahamsen

Helt siden 2004 har Vesterålskraft bredbånd bygget ut fiber i Bø, Øksnes og Sortland.
Nå i 2023 nærmer vi oss 90% fiberdekning i vårt område og vi har nylig passert en milepæl, nemlig 6000 kunder! 

Gratulerer Stian, Du er bredbånds kunde nr 6000!
Hva tenker du om det?
– Såpass ja.. Det er jo kult! Regner med vi vinner en bil nå da😅
Vi har vært kunde i Sigerfjord siden 2012 tror jeg. Så det begynner å bli noen år nå til sammen.

Fortell litt om dere, og hva dere bruker internett til?
– Vi har nylig bygd hus og det var en selvfølge at vi skulle ha fiber fra Vesterålskraft bredbånd når vi bygde nytt. Nå kan vi styre hele huset fra en app eller to. Alt fra varmtvannstank og vannbåren varme, til smart varmepumpe som kobler seg opp mot værstasjonen og endrer temperaturen i huset etter værmeldingen. I tillegg har vi satt opp smart elbil-lader som kan styres fra telefonen slik at bilen alltid står klar når familien på 3 skal ut på tur sier Stian.

Hege driver eget fotostudio, Bris studio, men på folkemunne er hun nok mest kjent som fotograf Hege Abrahamsen.
Når hun er ute på oppdrag tas det veldig mange bilder. Disse må gjerne lagres på en skytjeneste og bearbeides før de skal sendes til kunden, og da er hun avhengig av at det går raskt å både laste opp og ned bildene.
En av fordelene med fiber er jo at man har synkron hastighet, det vil si at det går like fort å laste opp som man laster ned. Det er en stor fordel når man har mange oppdrag og man ønsker å jobbe mest mulig effektivt

Stian jobber på båt og er mye ute på havet, så for oss er det også viktig at vi har godt nett slik at barna kan facetime pappa når han er borte. Og i tillegg liker han å tulle litt med de hjemme, så det hender seg at robotstøvsugeren plutselig starter helt av seg selv… Ellers går det selvfølgelig i Tv, streaming og å holde seg oppdatert på det som skjer både når man er hjemme eller ute på jobb.

Hva gjorde at dere valgte oss?
– Som vi nevnte tidligere har vi vært trofaste kunder siden 2012, og det var ingen tvil om at vi skulle velge Vesterålskraft Bredbånd i nytt hus også. Det er den tryggheten man får ved å velge lokalt, da vet vi jo at alt bare fungerer.

Fakta om Vesterålskraft Bredbånd
Gjennom Altibox partnerskapet kan vi tilby både private og bedrifter ett av Norges raskeste bredbåndstjenester og en knakende god underholdningsportal.
– Det er ingen tvil om at behovene har endret seg siden vi startet opp med å levere tjenester i 2004. Fra å levere 2Mbps som standard i 2004 til at den mest valgte pakken i dag har 500mbps viser at den digitale hverdagen er her for å bli.
Internett i 2023 er blitt minst like viktig infrastruktur som både vann og elektrisitet. Dette viser at samfunnsoppdraget vårt bare blir viktigere å viktigere sier daglig leder i Vesterålskraft Bredbånd, Ronny Amundsen

Daglig leder i Vesterålskraft Bredbånd, Ronny Amundsen